Треньорът на "Левски" Илиан Илиев не беше никак доволен след равенството 1:1 с Локомотив (София) и дори не сдържа нервите си на пресконференцията. Спецът се изказа остро срещу журналистите, които според него постоянно критикували "сините", търсели скандали, както и обвинявали тима му, че купува мачове.

"Неприятно е, че загубихме 2 точки, и то в продължението, при статично положение, където численото превъзходство не играе. От друга страна, някои ваши колеги, след като побеждавахме, се вживяха като много големи познавачи в тайните на българския футбол. Днешният мач е пример дали "Левски" купува мачове. Това им е успокоението. Ето, "Левски" не победи и сега се надявам тези корифеи да оставят футболистите да мислят с главите си, тъй като не е приятно да четеш, че си победил, но по "другия" начин", заяви ядосаният Илиан Илиев след издънката на "Овча Купел".

"Първият гол беше много важен, защото очаквахме Локомотив да играе по-прибрано. След това имахме още две ситуации, но не ги отбелязахме. После дойде и изгонването на Гаджев. След червения картон трябваше малко да се прегрупираме, да заиграем по-компактно. Дори с 10 души след почивката се държахме добре, създадохме и положения за гол", каза наставникът на "Левски".

"Ако Гаджев не беше излязъл, резултатът щеше да бъде различен. За съжаление в края допуснахме гол и нямахме почти никакво време да реагираме. Но до края на първенството има още много мачове. Ние обаче трябва да играе по-добре и да реализираме повече от положенията си", допълни Илиан Илиев.

Варненецът отговори многозначително на въпрос какво е мнението му за реферите.

"Коце Костадинов нали беше тук... да гледа, да описва. Не искам да тръгвам в тази посока", отсече Илиан Илиев.

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ В "А" ГРУПА

КЛАСИРАНЕТО В "А" ГРУПА