Изпълнителният директор на "Левски" Иво Тонев влетя в съдийската стая след края на столичното дерби между "сините" и Локомотив (Сф), което завърши 1:1. Двубоят на "Овча Купел" беше изпълнен със спорни моменти, като дори Тодор Батков хвърли вината за издънката върху рефера Александър Костадинов. Недоволен от равенството пък Иво Тонев направо нахлу при съдиите след двубоя.

"Поздравих ги!", обясни действието си Тонев.

"Съдията беше изключително объркан. Казах им, че са били объркани, нищо повече. Не мисля за това в момента. Имаше един картон на Карвальо, който не ми стана ясно защо го показва. Положението с Гаджев не го видях много добре. Но той ще бъде глобен, защото е недопустимо за професионален футболист и национален състезател", категоричен беше шефът.

"Мач имаше през първото полувреме, през второто - нямаше. След пропуските на Локомотив в началото изцяло владеехме играта. Вкарахме един гол, поведохме в резултата и мислех, че през второто щяхме да отбележим още. До голяма степен червеният картон на Гаджев повлия на крайния изход", добави Тонев.