Треньорът на Черно море Илиан Илиев коментира победата над Ботев (Враца) с 4:1. Той коментира вижданията си след двубоя, както и предстоящият мач с Левски за Купата на България.

“До последните 15-20 минути съм доволен от цялото ни представяне - и в защита, и в атака. Враца игра с нещо като 3-4-3. Трябваше ни малко време да се ориентираме. Трудното е до първия гол. След това създаваш много положения. Пак изпуснахме много, но не трябва да сме максималисти, четири гола не са малко. Съжалявам, че пуснахме този гол.

Искахме да победим и да вземем трите точки. Не успяхме да запазим последните 15 минути физически сили за мача с Левски. Това се прави като задържаш топката. А ние искахме да вкараме гол при всяка ситуация”, каза Илиев, след което коментира по следния начин двата гола на таланта Мартин Минчев.

“Да не се изхвърляме много с думите. Нашият отбор играе добре с топка, но без топка не сме добре. Минчев в дефанзивен план не е толкова добре. Преходът ни в защита е малко бавен и за мача с Левски ще е проблем. Иначе се радвам за Марто, че вкара два гола.

Сега главната ни задача е хората да се възстановят. Няколко момчета прекараха грип и не бяха на 100%, а във вторник ни предстои и 7-8 часа път до София”, завърши Илиан Илиев.

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020