Треньорът на Берое Илиан Илиев логично не беше доволен след загубата от Левски с 1:3.

“Направихме крачка настрани, а може да се каже и назад. Съжалявам, че загубихме, а тръгнахме добре. Преди двубоя казах, че Левски от години играе в една и съща схема, това е научен отбор. Хората интерпретираха лошо думите ми, не съм искал да нападам никого”, измъкна се треньорът по адрес на Гонзо.

“Съжалявам, че излъгахме очакванията на хората, че ще бием Левски. След първия ни гол оставихме големи пространства между защита и нападение и от там дойдоха проблемите. За разлика от ЦСКА например, който има добри, но не добре сработени футболисти, в Левски нещата са други. Тези хора играят от години заедно и имаха време да се сработят. През цялата седмица говорихме, че напрежението трябва да е при тях. Наско (б.р. – има предвид защитника Атанас Атанасов) допусна тази грешка при втория гол от това, че е притеснен, а не трябваше да бъде така. Не трябваше да има напрежение и притеснение в нашия отбор”, допълни Илиев.

“Играхме така, както срещу другите отбори. Не знам защо се получи пренавиване – може би големите очаквания на хората. Имаме още мачове за първенство, а за купата има време да мислим. Виждате, че от ролята на фаворит се играе трудно”, завърши треньорът на Берое./БЛИЦ