ПОТОПЕТЕ СЕ В СВЕТА НА СТАТИСТИКАТА!

Треньорът на “Левски” Илиан Илиев даде традиционния си брифинг преди кръга в “А” група. “Сините” приемат “Ботев” (Враца) на своя стадион утре от 16:00 часа, а специалистът смята, че именно срещу малките отбори се печели титлата и те трябва да се побеждават задължително.

Капитанът на “Левски” Станислав Ангелов окончателно отпадна от състава на „сините" поради контузия в глезена, разкри още Илиев.

„Нека първо мине мачът с “Ботев” (Враца). Наясно съм как играе отборът на “Ботев”, ще атакуваме по фланговете. По този начин успяхме да отбележим седем гола в последните си два мача. Няма да гледам Лудогорец и Славия. Разполагам с достатъчно записи. Всички отбори в България ги познават".

Илиев засегна и темата за червените картони, които получиха Кристовао Рамос и Владимир Гаджев в последните срещи на “Левски”.

„След мача с Локомотив имах разговор с Рамос и промяната мисля, че е очевидна. С Влади говорих също. Предпочитам директните разговори, защото пред всички играчи е тежко. Не може да ги предупреждаваме в игрова ситуация да внимават. Другите виждат, че опциите не са много и всеки един е с принос за отбора във всеки един момент. Отборът не може да остава без присъствието на нито един от футболистите си".

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ В "А" ГРУПА

КЛАСИРАНЕТО В "А" ГРУПА