Треньорът на Берое Илиан Илиев заяви, че иска през летния трансферен прозорец да подсили отбора с четирима нови футболисти.

"Ще подходим отговорно към мача с Черно море. Имаме проблем с крайните защитници и на тези постове ще играят по-млади момчета", каза Илиев по повод предстоящото гостуване на "моряците". Мачът от последния 30-и кръг на "А" група е в събота от 18:00 часа на "Тича".

"Изпращаме една добра година, но остава усещането, че можехме да постигнем нещо повече и в последния кръг да играем за 4-ото място, което щеше да ни класира в Лига Европа", добави наставникът на Берое.

"Днес говорих с някои от момчетата, тъй като винаги след всеки полусезон предпочитам да се срещаме очи в очи, а не да изпращам друг човек да разговаря с тях. С някои вече сме наясно, че ще се разделим и сме ги информирали, че договорите им няма да бъдат подновени. Такъв е животът. В понеделник ще се срещнем с всички за последно", допълни Илиев.

"Няма да избързваме с привличането на нови футболисти, тъй като има достатъчно време. Искам да се подсилим с около четирима нови играчи, по един във всяка линия. Трябва ни повече самочувствие и да си вземем поука от мачовете през този сезон", каза още Илиан Илиев. /БЛИЦ