Треньорът на “Левски” Илиан Илиев обяви след победата с 1:0 над Сливнишки герой, че в последните години селекцията на тима е правена за закърпване на положението.
 
“В последните години в клуба се е работило за закърпване на положението. Целта е била да дойде един играч за един сезон, за да запълни дупката. Ето, Ромен Ели е първият централен защитник в клуба от доста време, който играе с ляв крак”, обяви Илиев.
 
“Не съм изненадан от показаното от Везалов, защото знам добре неговите качества. На срещата с феновете не се взеха важни решения, както каза и председателят на фенклуба, но си казахме важни неща. Хората са събирали много горчивина през годините и е нормално загубата от Сараево да ги е разочаровала“, коментира треньорът на “Левски”.
 
“Срещу Сливнишки герой искахме да дадем шанс на футболистите, които по-малко играха по време на подготовката или са закъснели с нея. До началото на сезона имаме още един мач – с Пирин (Гоце Делчев), в която се надявам да се завърнат в игра и някои от контузените”, допълни варненецът.