Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

“Левски” победи с минималното 1:0 Сливнишки герой в контролна среща, която се игра на стадиона в Сливница. Илиан Илиев изпробва новия защитник Димитър Везалов, който си партнираше в защита със Сюлейман Диамутен, а на вратата бе младия Ивайло Василев. Антонио Вутов и Цветелин Тонев също се появиха в стартовия състав.

“Левски” бе посрещнат от домакините с транспарант, на който пишеше: "Добре дошли, шампиони, вярваме във вас!".

Първата атака в мача бе за “Левски”, но изстрелът на Марсиньо мина вляво от врата на домакините. Сливнишки герой отвърна с удар на Мутавчиев, който бе спасен от Ивайло Василев. “Сините” взеха инициативата, но до полувремето така и не отбелязаха гол. Домакините отвърнаха с мощен удар от фаул, който бе спасен с мъка от Василев. През първата част най-дейни на терена бяха младите Симеон Райков, Цветелин Тонев и Антонио Вутов. Александър Башлиев също се понрави с изявите си, както и Ивайло Василев, който се намеси подобаващо и при двете опасности пред неговата врата.

Илиан Илиев направи две смени на полувремето, а малко по-късно пасдна единственият гол в мача. В 53-ата минута продължителна атака за Левски отляво завърши с точен удар на Станислав Ангелов от границата на наказателното поле. “сините” продължиха да атакуват, а с пропуски се отличиха Жоао Силва, Карвальо и Симеон Райков.

“Левски” започна в състав: 1. Василев, 20. Башлиев, 25. Диамутен, 13. Везалов, 6. Старокин-к, 30. Вутов, 8. Прохазка, 31. Марсиньо, 11. Райков, 21. Тонев, 9. Жоао Силва. През второто полувреме в игра се появиха Мюлдер, Карвальо, Хубчев, Ангелов, Добревски, Орачев и Стивън Петков.