Треньорът на "Левски" Илиан Илиев коментира, че е поел риск с привличането на толкова много чужденци. Днес "сините" представиха шестима нови - Станислав Ангелов, Базил де Карвальо, Ромен Ели, Агиеманг Опоку, Роман Прохазка и Марсиньо, а освен това се чакат и още играчи.

"Наистина това, че взехме много чужденци е нож с две остриета. Но нямахме друг избор и поехме този риск. Аз лично се адаптирах много добре, тъй като съм работил с част от хората в клуба", каза Илиан Илиев.

"Изключително съм доволен от работата, която свършихме на първия лагер. Надявам се така да продължим и в следващия лагер. Търсим отбори за Йордан Милиев и Сюлейман Диамутен. За Владимир Гаджев се появиха доста спекулации. Говорихме с него. Той има желание да играе в Левски. Мотивиран е да направи силна година. Изпусна една фраза след мач през пролетта и оттам тръгна всичко, но сега положението е различно. Абсолютна измислица е, че ще продадем Пламен Илиев, каквито информации се появиха днес", допълни треньорът.

"Неприятно е това, което се случи с Нуно Пинто. Във вторник и на Даниел Димов ще бъде направена артроскопия на коляното, която го тормози от известно време и не му позволява да покаже най-доброто от себе си", продължи Илиев.