Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

"Левски" представи шестте си нови попълнения. Пресконференцията се състоя в Правец, където "сините" са на подготвителен лагер. Пред камерите и плътно до новия треньор Илиан Илиев застанаха Станислав Ангелов, който взе фланелката с №4, Базил де Карвальо (№19), Ромен Ели (№3), Роман Прохазка (№8), Агиеманг Опоку (№14) и Марсиньо (№31).

Всеки един от тях обеща, че ще даде всичко от себе си, за да може "Левски" да спечели шампионската титла и Купата на България. С тези си думи новите попълнения несъмнено целят да се харесат на феновете, които през последните няколко сезона нямат поводи за радост.

Пелето и другите петима позираха с новата екипировка "Пума", която "сините" за първи път представиха, след като замениха досегашната на "Найк".

"С повечето от вас се познавам. Радвам се, че отново се прибрах в любимия си отбор. Клубът е доста израснал в професионално отношение, трябва да се върви напред. Нямаше ме няколко години и това, което виждам сега, много ми харесва. Не мисля, че трябва да се мисли за неща, които са в миналото. Гледаме в бъдещето. Това е нова страница. Всичко е съвсем ново", коментира най-опитният сред новите - 34-годишният Станислав Ангелов-Пелето.

"Треньорът е тук, него трябва да попитате на коя позиция ще ме използва. Винаги съм се старал да помагам с каквото мога и да запълвам всички дупки, които се открият. Най-важен е отборът, а не аз. Никога не съм се чувствал човекът-оркестър. Искам да помогна с каквото мога и да спечелим титлата и купата", добави Ангелов.

"Много съм щастлив, че пристигнах в "Левски". Ще се опитам да помогна на отбора да спечели шампионата и Купата", каза бразилецът Марсиньо, играл за последно в АПОЕЛ (Никозия).

"Много съм щастлив, че идвам тук, защото този клуб играе в евротурнирите. Надявам се да спечелим и титлата в България. Много съм щастлив, че съм в този клуб", каза пък ганаецът Агиеманг Опоку.

"Щастлив съм и се радвам, че съм тук, в топ клуба на България. Това е хубава възможност за мен. Искам да спечелим шампионската титла", сподели френският защитник Ромен Ели.

С шестте нови попълнения обаче селекцията в "Левски" не приключва. "Сините" очакват и още един нападател.