Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

Защитникът на “Левски” Иво Иванов едва ли скоро ще помирише терен в официален мач. Треньорът на тима Илиан Илиев е разочарован от колебливите изяви на любимеца си и смята поне за момента да го превърне в твърда резерва. По този начин специалистът ще укроти в известна степен и феновете, които от доста време негодуват срещу присъствието на Иванов в “Левски”. Той беше посочен от ултрасите при протестите им като един от главните виновници за отпадането от Лига Европа.
 
Илиан Илиев бил особено разочарован от проявята на защитника при първия гол на ФК Сараево при загубата с 1:3 през миналата седмица, пише “Тема Спорт”. Тогава грешка на бранителя позволи на Хюсеинович да се озове сам срещу Пламен Илиев и да открие резултата. Иво Иванов минава за един от любимците на треньора. Двамата се познават от общия им престой в Берое, където дори Иванов беше капитан на отбора. След като двамата се събраха на “Герена”, защитникът обяви, че вече се чувства по-спокоен.
 
С оглед на контузията на другия централен бранител Ромен Ели, който има проблем с възпалена коленна връзка, най-неочаквано нов шанс е на път да получи Сюлейман Диамутен. Малиецът беше обявен за ненужен, проведе лятната подготовка в България с юношите и беше поставен в трансферната листа. Заради слабите изяви на Иво Иванов и контузията на Ели, сега Диамутен остава единствен вариант за партньор на Станислав Ангелов в центъра на отбраната.