Звездната спортна двойка Илиана Раева и Наско Сираков разказа за проблемите в последните години, откакто легендата на Левски пое контрола върху клуба.

Бившият голмайстор беше категоричен пред bTV, че времето като собственик на "сините" му се е отразило сериозно и е остарял значително, след като е приел контролния пакет акции.

"Не ми е миналото през главата да постъпя по друг начин, ако имах възможност. Левски е в много по-добро състояние от преди, но имаме и много работа. За една година изплатихме над 6 милиона лева главница към НАП и още 4 милиона текущи задължения", коментира босът на "сините". 

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

"Всичко, което съм направил за клуба, си е струвало. Левски ми е дал много и е дошъл моментът, аз да дам всичко на Левски", заяви Сираков.

Бившият голмайстор обяви, че трудно може да бъде засегнат или обиден, каквито опити се правят.

"Хората, които искат това, трябва да са на моето ниво, за да могат да ме обидят. Могат да ме засегнат само хора от семейството ми", заяви Сираков. 

Илиана Раева допълни, че се възхищава на решителността му в трудни моменти.

"Имаше проблеми, които можеха да го разчекнат, но той не помръдна от позицията си", отсече тя и допълни, че твърдостта и решимостта са нещата, заради които силно му се възхищава.

Сираков допълни, че няма да има проблеми с лиценза на Левски за следващия сезон и подчерта, че няма смисъл да коментира отношенията си с емблематичния бивш треньор на "сините" Станимир Стоилов.