Треньорът на "Левски" Илиан Илиев похвали футболистите си след успеха с 2:1 над Локомотив (Пловдив).

„Можехме да вкараме още голове и да сме по-спокойни. Хубаво е, че Жоао Силва вкара и видяхте, че публиката недоволстваше, когато го смених. Това означава, че той се е представил добре“, заяви Илиев след двубоя от 10-ия кръг на "А" група.

"Нуно Пинто получи контузия и го замених. Симеон Райков не попадна в групата, тъй като трябваше да избера 16 от 17 полеви играчи и отпадна той. Това е треньорско решение", продължи спецът.

„Опитвахме да пресираме Локомотив. При малкото ситуации, които те имаха за гол, бяха основно след наши грешки. Самочувствието трябва да си го върнем с поредица от победи. Може би, след като спечелихме няколко мача поред, и то с добра игра, малко се бяхме поуспокоили. Самочувствието се връща с няколко добри мача. Наистина се получават грешки, когато се връща към вратаря, но ние искаме да изнасяме топката по земята, а не Пламен да я рита силно напред. Той изпитваше болки, но това не трябва да е оправдание. Когато се играе така, се допускат и грешки", каза още Илиан Илиев.

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ В "А" ГРУПА

КЛАСИРАНЕТО В "А" ГРУПА