Треньорът на "Левски" Илиан Илиев мечтае да има в състава си Гара Дембеле, който преди време направи фурор с екипа на "сините" и беше продаден на Фрайбург. Наставникът също така сподели дали съжалява за Иван Цветков, освободен това лято от "Герена" и преминал в "Ботев" (Пловдив).

"Със сигурност всеки треньор в България иска да има Гара Дембеле в състава си. Но друг е въпросът дали може да го вземем. Това няма как да стане. Не съм запознат в детайли с неговия договор, но той получава десет пъти повече от най-скъпоплатения футболист в България", заяви Илиев.

"Специално в тази ситуация и Карвальо, и Жоао Силва са идеални. Двамата общо имат 10 гола", коментира наставникът на "сините" при гостуването си в "Дарик" радио.

Илиев отговори и защо се е разделил с Иван Цветков: "Тази тема доста я коментирахме. Щеше да ми е полезен със сигурност, опитен футболист, голаджия, но положението бе - Марсиньо или Иван. Предвид това, че са на 32-33 години. Марсиньо го гледахме в мачове с Лион и Реал (Мадрид), класен футболист. В момента не го показва и това ми беше дилемата дали ще иска да показва същото и тук. Имахме разговор с него, иска да го промени. Нагласата на повечето чужденци е, че идват в първенство, в което ще играят с лекота, а виждат, че не е така."

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ В "А" ГРУПА

КЛАСИРАНЕТО В "А" ГРУПА