Треньорът на "Левски" Илиан Илиев счита за нормални критиките, които Наско Сираков отправи към него след загубата от ЦСКА с 0:1. Легендата изригна с думите по адрес на наставника - "Момче, ти си треньор на "Левски", а не на Берое!"

"Ценя мнението на Наско Сираков, има право да критикува. Играли сме заедно и сме ставали шампиони. Много неща могат да се научат от неговите съвети, ще се вслушам в тях", заяви Илиан Илиев в предаването "Пред банята" по ТВ7.

Наставникът избегна коментар на думите на капитана на "сините" Станислав Ангелов, който след мача заяви, че в отбора е липсвало желание за победа. "Със сигурност Станислав не е казал, че футболистите не са имали желание да победят ЦСКА. Видя се, че имаме огромно желание в самото начало на мача. Нормално е хората да казват, че сме изиграли най-слабия си мач за сезона, загубихме от ЦСКА", каза варненецът.

"В случая става въпрос за загуба от ЦСКА и могат да се задават много въпроси за стартовия състав. Нямаше как Антонио Вутов да е титуляр в дербито, той има поне 7 мача за юношите на националния отбор и за нашите формации за последния един месец. Хората са прави да задават такива въпроси. В този мач очаквахме, че Марсиньо има класата да реши мача, защото вече е играл в такива двубои и има опит. Ако бяхме спечелили, нямаше да ги има тези въпроси. Специално за Жоао Силва – той има качества и аз съм убеден, че може да се наложи. Той губи от това, че Де Карвальо бележи, но пък отборът печели от головете на Базил. От всички нови най-ощетен е именно Жоао Силва, но за в бъдеще на него и на младите от школата ще им бъде даден шанс. Не мисля, че е добре да рискуваш с младок в дербито. И като се получи нещо, после пак треньорът е виновен. Аз нося отговорността за селекцията. Дал съм съгласието си за всички футболисти, които дойдоха. Естествено, че може да се допуснат и грешки, защото бяхме притиснати от времето", коментира още треньорът на "Левски".

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ В "А" ГРУПА

КЛАСИРАНЕТО В "А" ГРУПА