Халфът на Левски Илиян Стефанов представи своята гледна точка за подготвителния лагер в Турция. Той направи това пред медиите, които очакваха „сините“ при завръщането им на летище София.

"Изпълнихме всичко, което треньорът изискваше от нас. Лагерът беше пълноценен и очаквам да се представим много по-добре през пролетта. Според мен беше добра идея да се изиграят повече мачове по време на подготовката. Така всички успяха да натрупат доста игрови минути, което е невъзможно по време на сезона“, коментира Стефанов.

„Разочарованието през есента беше доста голямо, но сега сме амбицирани да направим много по-добър полусезон. Лагерът мина доста добре за мен. В контролите играх на различни постове, но съм доволен от това, което показах в Турция. Сега първо трябва да се адаптираме към времето в България и очакваме подновяването на първенството“, допълни халфът.

„Трансферите и разделите са нещо нормално във футбола - едни си отиват, други идват. Не мисля, че ще имаме проблем да се справим“, заяви Илиян Стефанов по въпроса с трансферите в Левски.

Следете с БЛИЦ: Зимна подготовка 2024

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024