ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Треньорът на Левски Николай Костов говори пред медиите при завръщането на отбора от зимния подготвителен лагер в Турция. 60-годишният специалист изрази задоволството си от състоянието на отбора, но отказа да коментира горещата тема относно информациите за трансфер на бразилската звезда Уелтън.

„Ползотворен лагер. Много добре, че беше дълъг. През летния период в Правец не можахме да се подготвим добре. Бяхме късметлии и с времето, работихме в добри условия. Подобрихме много неща в нашата игра. В началото на лагера имахме неудачни изяви в контролите, но даже и в тези игри имахме добри епизоди. Давам една добра оценка. Играчите са спокойни, тъй като сами чувстват, че са добре подготвени, както физически, а и за наша радост завършихме с добри резултати, което значи и психически. Дали отборът е готов, това ще покажат самите резултати от официалните мачове“, обясни Николай Костов.

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

„Играчите, които напуснаха, са важни. Когато един нов играч влиза в отбора, не може веднага да се напасне. Необходимо е време. Охене все едно е бил с нас от две години. Но може би с Фабио Лима трябва да бъдем по-търпеливи и по-внимателни, тъй като може би му трябва време за адаптация. Това не означава, че не е добър футболист. Напротив! Избран е по нашите критерии. Донякъде постоянното текучество на играчи малко пообърква нещата, но ние трябва да се съобразяваме с това, което е в момента“, каза още Костов.

“Предпочитам да не говоря за Уелтън, тъй като знаете много добре колко много важен е за нас. Футболът е бизнес, зависи каква оферта ще получим. Той вече е на 27 години. Всеки си има своите мечти, своите надежди за реализация", допълни треньорът на "сините".

Както е известно, има голяма вероятност Уелтън да бъде продаден. Според информациите, оферта за него има от страна на Гамба Осака.  За интереса на японския клуб към бразилеца се заговори още в началото на януари. 

Следете с БЛИЦ: Зимна подготовка 2024

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024