„Нормален мач, дерби. Доста битка на терена”, коментира треньорът в ЦСКА Илиян Василев, който водеше “червените” в първия осминафинал за Купата с “Левски” (0:0) заради наказанието на Стойчо Младенов.
 
Може би ние трябва повече да съжаляваме. Имахме ситуации на Бадема, на Чочев, както и други положения, които можеха да завършат с гол, но явно трябва да решаваме всичко на реванша.
 
Мартин Петров ангажира много защитата на противника. Бързината му ни помага. Мисля, че се включи добре, въпреки че не е в най-добрата си форма и състояние.
 
По-добре да не сравняваме този мач и онзи за първенство през октомври. Двата двубоя са съвсем различни.. Днес беше само първото полувреме, второто ще е през декември. Ако получиш гол като домакин, той тежи повече. Ако бяхме победили, щеше да ни е по-хубаво. Но има реванш. Този резултат не ни дава предимство, но не сме и догонващи.“
 
Как извърших смените ли? Ами имахме предварителни варианти и така действахме по време на мача. Що се отнася до съдията - това момче е доста младо, съвсем нормално е да му простим неточностите, но се вижда, че опитът му липсва. Имаме леки забележки, които не искам да коментирам“, каза още бившият вратар на ЦСКА.