Юлиян Инджов призна, че притежава част от акциите на ЦСКА. Така той потвърди изявлението на представителя на феновете Борислав Лазаров пред БЛИЦ, че акциите са собственост на Инджов и Манджуков. Бизнесменът разкри, че е упълномощил привържениците на „червените“ да продават ценните книжа на клуба. Той призна, че е поел ангажимент да помогне за издаването на лиценз на ЦСКА.
 
”Когато човек даде повече от един милион евро, не може да очаква неговата инвестиция да няма покритие и на мен така ми беше обещано. Аз мисля, че тази цел беше напълно постижима. Поне в първата част от първенството. Поел съм ангажимент да помогна до издаването на лиценз на ЦСКА. Като човек, който няма кой знае какво отношение към футбола, мисля че правя повече отколкото са ми силите”, каза още Инджов пред „Канал 3“.
 
”В момента никой не желае акциите преди да излязат резултатите от финансовия одит и финансовата ревизия. Една част от акциите са при мен и аз в качеството си на притежател на тези акции съм упълномощил представители на феновете, които да помагат за финансовия одит и по този начин да се чувстват ангажирани в помагането на клуба. Включително съм ги упълномощил да продават тези акции. На цена каквото намерят за добре и на лице, което приемат за приемливо. Дори г-н Томов може отново да ги придобие, стига феновете да му ги предложат”, добави бизнесменът.