Нов много класен чужденец е предложен на ръководството на ЦСКА от Николай Ишков, призна самият той за "Тема спорт". Мениджърът опита да доведе в "Борисовата градина" полякът Еузебиуш Смоларек, но в крайна сметка сделката пропадна. Той обаче не се е отказал от намерението си да подсили "червените" и продължава търсенето си на подходящи попълнения.

"В момента съдействам за трансфер на много класен чужденец в ЦСКА. Той е разиграващ халф, какъвто е нужен на Любо Пенев за подсилване на отбора. Отделно е и капитан на националния отбор на страната си, с който ще играе на предстоящото световно първенство в ЮАР. Първо обаче искам да уточним всички въпроси около евентуалния трансфер и едва тогава ще ви разкрия името му. Иначе страшно съжалявам, че сделката за Смоларек се провали. Вероятно точно, защото бе разкрита твърде рано, затова не се осъществи", заяви Ишков.

Това обаче не е единственият играч, който е в полезрението на мениджъра и той е готов да доведе и вратар от чужбина.

"Ще предложа на ЦСКА и вратар от чужбина. Той е немец с австрийски паспорт, но с хърватски произход. Относно трансфера на Игор Митрески, той е почти договорен и ако премине успешно медицински тестове, няма причина да не подпише договор", завърши Ишков. /БЛИЦ