ЦСКА може да осъществи трансфер на свой играч в Испания. Според галисийските медии местният Депортиво (Ла Коруня) проявява интерес към бразилския нападател Жуниор Мораес.
 
24-годишното острие може да стане част от подсилването на “синьо-белите” през януарския трансферен прозорец. В Испания очакват, че носителят на Купата на България може да поиска максимум 1,8 милиона евро за бразилеца.
 
Освен Мораес са набелязани още двама нападатели – 19-годишният Идрис Саади от Сент Етиен и 21-годишният Рони Роделен от Лил. Тимът от Ла Коруня е харесал и мексиканския халф на втория отбор на Барселона Джонатан дос Сантос.
 
Депортиво (Ла Коруня) се състезава в Сегунда дивисион, след като в края на миналия сезон изпадна от елита. “Синьо-белите” са на седмо място в испанската втора дивизия с 20 точки. Галисийският тим е шампион на Примера дивисион за сезон 1999/2000 и носител на Кралската купа за 1995 и 2002 г.
 
Както е известно, Жуниор Мораес пристигна в ЦСКА през това лятото със свободен трансфер, но картотекирането му се забави заради спор между Металург (Донецк) и Глория (Бистрица). Румънският гранд Стяуа също има интерес към бразилеца. Мораес бързо се утвърди на "Армията", като от началото на сезона в "А" група е реализирал 3 попадения. /БЛИЦ