Румънецът Еуген Трика е получил покана от ръководството на ЦСКА да стане помощник на Димитър Пенев. Наскоро бившият играч на "армейците" и Литекс официално приключи футболната си кариера и реши да се насочи към треньорския занаят.

Трика обмисля вариантите пред себе си, като един от тях е завръщане на "Армията". Още преди време стана ясно, че румънецът се гласи отново да работи в ЦСКА, като се надяваше да бъде помощник на италианеца Маурицио Тромбета.

Трика не отрече възможността да се ангажира отново с работа за "червените", но на този етап отказа да разкрие подробности.

"Вижте, не искам да коментирам сега. Ако има нещо, то ще стане ясно", лаконичен бе пред "7 дни спорт" Трика, който игра в ЦСКА между 2005 и 2007 г.

Румънецът е наясно с обстановката при "червените", а освен това се познава добре със спортния-директор Драголюб Симонович, с когото играха заедно в Литекс. Планира се освен да помага за тренировъчния процес, Трика да има и важна задача в съблекалнята, където се появи напрежение между футболистите.