Стойчо Стоев даде пресконференция преди столичното дерби със Славия. Двубоят е в събота (11 април) от 17:00 часа на стадиона в "Овча Купел". Треньорът разкри каква е истината около плащанията в клуба. По-рано се появиха информации, че е пари са раздавани избирателно, на някои от новите чужденци. Това обаче не е така, никой от футболистите не е получил нищо.

На въпрос как ще коментирате информациите, че в "Левски" се плаща избирателно и създава ли напрежение това, ако е вярно, Стоев отговори: "Веднага ще ви кажа. Не е вярно. Определено не е вярно. Това, което се тиражира - тези плащания бяха на персонала и част от детско-юношеската школа. Когато ръководството успее да намери нужните средства се надяваме да стигнат и до първия отбор. Общувам всекидневно с Георги Иванов, всички правят всичко възможно да намерят нужните средства не само за този период, но да има и бъдеща стабилност на клуба."

Треньорът на "Левски" коментира и предстоящата среща със Славия: "Мачът с Лудогорец за Купата мина, сега си отиваме пак във втората шестица. Играчите го осъзнават, знаят, че мачът с Лудогорец вече е минал. Някои няма да играят, няма да рискувам със здравето им, но е рано да кажа на кои ще дам почивка. Сега вече търсим постоянство в играта си. За да може като дойде вторият мач с Лудогорец да се намираме в нужната форма."

На въпрос загуби ли блясъка си дербито със Славия, треньорът на "сините" каза: "Със сигурност. Ако беше в първата шестица, щеше да има по-голям интерес. За нас е важно да поддържаме добро ниво, така че тези мачове не са за здраве."

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015