Исторически ден предстои в „Левски“. Днес в 12:30 часа започва среща на Управителния с Надзорния съвет на клуба, на която се очаква да станат изключително интересни неща. Най-вероятно на заседанието Тодор Батков ще обяви, че сдава властта в клуба, а като за негов наследник е сочен Иво Тонев.
 
Освен това според очакванията ще бъдат промени в Надзорния съвет на „Левски“. Очаква се да бъдат обявени и новите спонсори на клуба. Най-вероятно това ще бъдат пет фирми, като името на едната ще бъде поставено на екипите на тима. Както е известно, една от тях ще бъде „Виваком“.
 
Тръст „Синя България“, който е член на Управителния съвет на „Левски“, ще поиска да бъде изяснена собствеността на „Левски“, начина на финансиране на клуба, както и представянето на бюджет за 2016 г.
 
Добре известно е трудното финансово положение на клуба, заради което селекцията за новия сезон не върви. През миналия сезон играчите получаваха заплатите си със закъснение, а „Левски“ трябваше да направи спешни плащания по дълговете си, за да може да си осигури лиценз за Европа и „А“ група.
 
"А" ГРУПА, ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА - ЛЯТО 2015