Абдулуахид Сисоко, придобил популярност като по-малкият брат на Мохамед Сисоко, е преотстъпен от Удинезе на ЦСКА. Това твърди италианският вариант на футболния сайт Goal.com.

21-годишният халф от малийски произход се чакаше да пристигне в лагера на “армейците” в Гърция още на 11 януари. Заедно с него трябваше да дойде и още един полузащитник – Тиери Дубай.

Роденият в Кот д’Ивоар полузащитник обаче няма да се включи в подготовката на ЦСКА, тъй като Удинезе е постигнал договореност той да играе под наем за френския Сошо.

Абдулуахид Сисоко има 4 мача за националния отбор на Франция до 20 години. До миналото лято е играл за Троа, а на 1 юни 2011 г. е продаден на Удинезе за 1,3 милиона евро и подписва петгодишен договор.

Както е известно, от вчера с ЦСКА в Александруполис са кондиционният треньор Роко Перота и докторът Паоло Магрин. Те идват по линия на добрите отношения между българския гранд и Удинезе.

Вчера италиански сайт обяви, че “червените” влизат в орбитата на приближените до “зебрите” клубове и начело на “армейците” ще застане Родолфо Ваноли. Той ще доведе и Джиджи Турчи за треньор на вратарите.