Гласеният от италианските медии за нов старши треньор на ЦСКА Родолфо Ваноли призна, че преговаря с ръководството на българския клуб. Както е известно, вчера сайтът ilfriuli.it съобщи, че работилият в школата на Удинезе специалист застава начело на "червените". Със себе си Ваноли ще доведе и Джиджи Турчи за треньор на вратарите.

"Контактувам с ЦСКА. Още нищо не съм подписал и към момента няма нищо официално", заявява Ваноли пред Udineseblog.it.

"Определено желанието ми е да работя в голям клуб с традиции, какъвто е ЦСКА. Със сигурност бих бил щастлив, ако премина в един толкова престижен отбор. Не ме е страх от нищо. Воден съм от голямата си амбиция и желанието ми за успехи. Ще дам всичко от себе си, както винаги съм го правил", продължава италианският треньор.

"Готов съм за ново предизвикателство. Вече натрупах значителен опит като наставник в детско-юношеската школа на Удинезе, а това беше важната първа крачка в треньорската ми кариера", допълва бившият футболист на Удинезе, който е роден през 1963 година.

Както е известно, от вчера с ЦСКА в Александруполис са кондиционният треньор Роко Перота и докторът Паоло Магрин. Те идват по линия на добрите отношения между българския гранд и Удинезе.