Преминалият в Партизан Иван Бандаловски ще играе срещу бившия си клуб Литекс. "Оранжевите" заминаха днес за лагера си в Турция, където ще изиграят четири контроли. Една от тях е срещу "гробарите", които преди дни привлякоха Бандаловски.

Треньорът на Литекс тръгна към Анталия с група от 22-ма футболисти. На място веднага след контролата на националите с Румъния, към тима ще се присъединят и четиримата национални състезатели Страхил Попов, Илия Миланов, Кристиян Малинов и Кирил Десподов. След доброто им представяне по време на първия лагер, наставникът Красимир Балъков реши да вземе и за Турция четиримата юноши от Академията - Александър Георгиев, Галин Минков, Чавдар Ивайлов и Емил Петров.

По време на двуседмичния си престой в Анталия (4-18 февруари) ловчанлии са планирали да изиграят четири проверки. Първата е в събота - срещу словенския шампион Марибор. След това на 10 февруари предстои среща със сръбския първенец Паризан, а на 13-ти е насрочен двубой срещу руския Динамо (Москва). Серията от мачове завършва на 17 февруари с унгарския Дьор ЕТО.

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и зимна подготовка