Дублиращият отбор на ЦСКА 1948 се намира в подем, като има 6️ поредни победи във Втора лига. По повод доброто представяне на отбора, старши треньорът Иван Иванов говори пред клубната телевизия.

„Трябва да съумеем да продължим по-дълго победната серия. Със сигурност ще дойде момент, в който нашата поредица ще бъде прекъсната. Ние се нуждаехме от един-два положителни резултата. Видях израстването в отбора и казах на момчетата,  че от сега ще бъдем много трудни за побеждаване, само ако не се победим сами“, започна Иван Иванов.

Той говори и за старта на сезона във Втора лига: „Колебливо започнахме откъм резултати. Иначе играта бе добра. Стартирахме с много млади момчета, но в последствие привлякохме Асен Георгиев и стабилизирахме много защитата“.

„Нашият отбор разполага с изключително млади и класни играчи. Борис Димитров и Кристиян Величков съвсем спокойно могат да получат шанс в първия отбор и да бъдат водещи хора“, открои младите играчи Иванов.

„Залагам на офанзивен стил на игра и за това включването на централните защитници и вратарят са от много важно значение. С привличането и на Алекс Божев също получихме желаната стабилност, което помогна за положителните резултати“, допълни той.