Бранителят на ЦСКА Иван Иванов е предприел решителна стъпка в посока промяна на външния си вид в навечерието на реванша от Лига Европа срещу Динамо (Москва), който е утре от 19:00 часа и ще бъде предаван по БНТ.

Иванов се появи тази сутрин на аерогара "София" подстриган късо, почти нула номер, информира "Гонг". Футболистът много години бе с дълга руса коса, която дори го правеше лесно разпознаваем на терена. Журналистите пък често използваха като синоним за него термина "русокосия защитник".

По този начин "армейският" национал се надява да има още по-голям успех на терена. Подстригването тип "гола глава" е честа практика по време на подготвителните лагери. Преди време Йордан Тодоров предприе подобна стъпка, по-късно го последва и Кирил Котев, който утре по всяка вероятност ще бъде партньор на новоподстригания Иванов в отбраната на "червените" на стадион "Химки". Първата среща в София завърши 0:0 и утре ще стане ясно кой измежду ЦСКА и Динамо (Москва) ще се класира в груповата фаза на Лига Европа. /БЛИЦ