Селекционерът на младежкия национален тим Иван Колев каза след равенството 1:1 с Румъния, че отборът му е играл на приливи и отливи, и въпреки че на моменти е отстъпвал инициативата на домакините, все пак футболистите му са успели да създадат интересни положения.

"И съм доволен, и не съм доволен. Играхме на приливи и отливи.Имахме добри изпълнения, както и не толкова добри. Мога да кажа, че на моменти се огъвахме на натиска на румънците, допуснахме и доста индивидуални грешки. Важното е, че успяхме да устоим на румънците и в същото време да организираме много опасни атаки", коментира пред "Гонг" националният селекционер.

"В този отбор има потенциал и ние трябва да се опитаме максимално да го използваме. Казах, че от този мач нататък започваме да работим по играта на отбора. Нормално е да се появяват такива колебания. Може би ще ги има и в бъдеще, но те трябва да бъдат по-малко", допълни Колев.

"За първи път играем в такава формация в отбрана. От друга страна момчетата, които играят в българското първенство никога не са подлагани на такава агресивност. Имаме група от около 26 футболисти, които оформят младежкия национален тим. Аз повиках 18, които смятам, че в момента са в най-добра форма. Надявам се, че и останалите ще имат шанс да попаднат в отбора", завърши специалистът. /БЛИЦ