Наставникът на Славия Иван Колев обяснимо не беше доволен след загубата на тима му с 0:3 от Лудогорец. Треньорът изтъкна, че отсъдената дузпа в полза на разградчани е била много пресилена.

Шампионите стигнаха до трите точки на "Овча купел" след голове на Фабио Ешпиньо в 31-ата минута и две късни попадение - на Христо Златински от дузпа в 92-ата и на Върджил Мисиджан в 93-ата. При гола на холандеца отбраната на Славия не му противодейства, Мисиджан се разходи сред играчите в бяло и наказа Георги Петков. Преди това пък Димитър Везалов направи непростим пропуск и не изравни резултата.

На мача не присъства босът на "белите" - членът на Изпълкома Венцеслав Стефанов. Както БЛИЦ вече съобщи, срещата на "Овча купел" бешеследена под лупа за евентуално нарушаване на феърплея, след като преди започването й слуховете бяха, че разградчани с лекота ще вземат трите точки, както и стана всъщност.

"Много пресилена дузпа. Но за историята остава резултатът. А той е 0:3. Никой не казва какво е свирил съдията, повече не мога да коментирам", каза Иван Колев след поражението.

"Лудогорец е един отличен отбор. През първото полувреме ни превъзхождаха. При нас трудно стояха нещата, но се радвам, че през втората част нещата се промениха. Доволен съм, че през по-голямата част от второто полувреме бяхме в половината на Лудогорец. Имахме и три шанса и съжалявам, че не успяхме да отбележим гол. След това получихме още два гола в заключителните минути. Просто така се получи", обясни Иван Колев.
 
"Пламен Крумов (б.р. - дебютиралият днес за Славия играч) се стара доста. Свърши много работа. Знаете преди ситуацията за дузпата направи добро включване и можеше да отбележим гол, но Везалов пропусна. Но Крумов все още не е кондиционно готов", добави треньорът на Славия.

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015