Тарторът на „червената” агитка Иван Велчев – Кюстендилеца излезе с позиция във връзка с вечното дерби и наболели теми за работата на сектора. Няколко минути след публикуването на съобщението във Фейсбук започнаха да валят коментари, които са изцяло положителни и подкрепят работата на „Северната трибуна“.

Цялото съобщение на Иван:

„Пиша, защото чух критики по мой адрес не се сърдя, нито съм ядосан, моето желание съвпада с вашите – „Сектор Г“ да бъде институция на европейската сцена. Момци, правя каквото мога, раздавам се на 100 процента, давам всичко от себе си. Повечето момчета не са спали цяла седмица.

Да, в името на ЦСКА е, правим го от любов. Малко ни беше обидно, че сутринна дойдоха 20 човека да ни помогнат и Rosen Seyrekov го нямаше, е*а ни се майката и в деня на мача, накрая бяха 6-7 човека за хореото. Нищо не казваме, хората си пият, ние се смазваме. Rosen Seyrekov го няма, сигурно е почнал да пише убийствената критика към мен. Едно от нещата, с които не искам да се занимавам и го правя единствено в името на ЦСКА, Е ПЕЕНЕТО, към което ти имаш много претенции. Тук е мястото да поканя всички имащи претенции за микрофона да заповядат и да направят лудницата истинска в сектора. Rosene, моята сила е на улицата, не пеене и като цяло ултра културата. Каня те да се разходим заедно из София, преди и след мач с говедата, след поста ти оставяш впечатление, че си ултрас и топ хулиган.

Не искам никой да обиждам, но моето мнение е, че културата ни е 2.50 по шестобалната. Битката е за промяна на мисленето и манталитета ни, ако някой мисли че е по добър от нас, да заповяда. Да направи поне наполовина колкото ANIMALS и тогава да критикува. Последно искам да кажа, че не обичам камери ,не искам да съм известен или да съм шеф, моите виждания за живота са други. Не искам да ме мислят за Дучето, не давам интервюта и всички знаете че не съм пед*лче с модерна прическа и дрехи.

Дъщеря ми е на 2.6 години и още чака баща и да я отведе на кино, защото той пак е на мач, на стадиона, прави хорео,което той мрази, но го прави за хората. Лишавам важните хора от себе си в името ЦСКА, за да дойде поредния ултра капацитет да ми каже кое как се прави. Ако не бяхме ние от ANIMALS, „Сектор Г“ щеше вече да е географско понятие и нямаше да го има, поне в този вид, който всички искаме. Тези, които страдат за „Офанзива”, да добри момчета ,армейци, мои приятели до скоро, в момента 15 човека, които играят напук на сектора.

Единици от тях вече са нежелани в „Сектор Г“ и никога няма да се върнат поради простата причина, че да работиш и говориш против светинята ЦСКА е присъщо за говеда, ние ще ги третираме като говеда, ще бъдем безкомпромисни към хора, за които Ицо е кюрд, ЦСКА Е ЛИТЕКС, или пък БУЧИНСКИ е легенда. И трябва да се знае от всички че „Сектор Г“ е трибуната, която разполага с най-много потенциал и рано или късно ще надрасне БГ нивото без значение дали аз ще пея или Мегафона ще е със сако от пазара и служебно от Ефбет.“
Tелевизионната програма на Първа лига
Всичко за Първа лига