Бившият футболист на Лудогорец и ЦСКА Иван Стоянов е доволен, че ще има честта да носи екипа на славния Етър. Племенникът на Йордан Лечков е един от шестимата, които акостираха на стадион "Ивайло" тази зима.

"Благодаря на старши треньора Станислав Генчев за поканата. Идвам в отбор с история, с хубав стадион. Надявам се да изпълним задачите и да радваме феновете, а това означава да побеждаваме", каза Иван Стоянов при представянето си на стадион "Ивайло".

"Не съм следил през годините Етър и тепърва придобивам впечатления. Събрани сме доста добри и опитни футболисти. От нас се иска да помагаме на младия и перспективен треньор, защото аз го познавам отлично и знам, че Станислав Генчев ще иска да израства. Идвам основно заради него, играли сме заедно в доста отбори и сме добри приятели. Надявам се да оправдаем доверието му. Познавам доста от футболистите, според мен колективът е добър. Като опитни играчи трябва да помагаме на младите. Ако не вярвах, че Етър ще стане първи, нямаше да дойда във Велико Търново. Искрено го вярвам и се надявам да завършим първи с разлика пред останалите отбори", добави сливналията.

Опитният нападател Тодор Колев, който се завърна в клуба, каза: "В Етър смятам да завърша състезателната си кариера, която навремето започна именно оттук. Благодарен съм на Етър и винаги ще бъде така. Надявам се с новите попълнения, с помощта на феновете и на ръководството, да изпълним нашата цел - а тя е Първа лига."

"Преди 3-4 години дойдох в отбора по времето на Цанко Цветанов и тогава пак казах: дошли сме да свършим работата. Направихме го и влязохме в "А" група. Сега го казвам отново: ще се постараем всички заедно да го постигнем. Има настроение в отбора, въпросът е, че трябва да се работи - както на тренировките, така и по време на мачовете. Така че всичко, каквото зависи от нас, ще го дадем, за да постигнем целта", добави 37-годишният Тодор Колев.

ВСИЧКО ЗА ВТОРА ЛИГА