ЦСКА официално представи седмото си попълнение за тази зима. Както вече БЛИЦ съобщи, Иван Стоянов отново облича екипа на "армейците". При представянето на сливналията стана ясно, че договорът му е за година и половина. Стоянов попада сред имената, получаващи най-високата заплата в клуба - по 15 000 лева на месец.

Племенникът на Йордан Лечков, който преди дни разтрогна договора си с Лудогорец, се закани да накаже разградчани с екипа на "червените". Стоянов е радостен от завръщането в ЦСКА и си пожела при втория си престой на "Армията" да спечели шампионската титла. На пресконференцията бившият национал каза, че все още не се е чувал със Стойчо Младенов, с който трябва да се види в понеделник. Тогава Стойчо Младенов и футболистите му се прибират от лагера в Турция.

"Върнах се с една цел - да стана шампион с ЦСКА. Нещо, което пропуснах преди, когато бях тук", започна 30-годишният Иван Стоянов.

"Надявам се да оправдая доверието на ръководството. Бързо се разбрахме с Томов и Тодоров. Заплатата си остава между нас", каза сливналията, след което Александър Тодоров разкри, че тя ще бъде по 15 хиляди лева.

"Имах оферти, но избрах ЦСКА. Дошъл съм да играя и да се доказвам. Още не съм разговарял със Стойчо Младенов. Тепърва ще се срещна с него.  Чувствам, че съм в добра форма. Тренирам на 100% до момента, не съм изостанал", добави Иван Стоянов.

"Разликата в точките не е голяма. Футбол е, всичко се случва. Може ЦСКА да е първи още този сезон. За мен е реално постижима целта да станем шампиони", продължи бившият играч на Щутгарт.

"Срещу Лудогорец няма да гоня някакъв реваншизъм. Но е нормално като изляза на терена срещу тях да искам да вкарам гол", каза още Иван Стоянов.

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА