Голмайсторът на “Левски” Иван Цветков иска да приключи с футбола на "Герена". През лятото нападателят ще навърши 33 години. Той беше награден днес за "Футболист на 18-ия кръг на "А" група" в анкетата на Пресклуб "България". Бившият играч на Пирин беше отличен за двата си гола при успеха с 3:0 над Монтана на "Огоста".

“Все още не се чувствам ветеран. Физически съм много добре и имам сили да играя още дълго време. Договорът ми с “Левски” е до лятото на 2013 година, но се надявам да остана в тима и след това и да приключа кариерата си тук. Все пак футболът е непредсказуем и нищо не се знае", заяви Цветков.

До момента Цветков има 7 попадения в "А" група. “Не се радвам, защото 7 гола за толкова мачове не е някакъв голям успех. При нас в “Левски” не е важно кой ще вкара най-много. Нашата цел е отборът да печели и да стане шампион", продължи играчът на "сините".

Преди да подпише с “Левски”, Иван Цветков имаше оферта и от ЦСКА: "И тогава, и сега съм убеден, че съм направил правилния избор. Това е клубът, в който исках да играя".

“Все още е рано да се говори за фаворити. Тепърва предстоят трудните мачове - както за нас, така и за конкурентите ни", завърши нападателят./БЛИЦ