Нападателят на “Ботев” (Пловдив) Иван Цветков, който е лидер в голмайсторската листа на “А” група, сподели, че не очаква повиквателна от селекционера на националния отбор Любослав Пенев.

“Не искам да коментирам националния отбор. Приятно съм изненадан от играта. Познавам доста от момчетата лично. Националния отбор е на добър път. Излишен съм в националния отбор и не очаквам да получа повиквателна. Не се виждам там. В "Ботев" се чувствам добре. Мога да дам още на отбора и се надявам на хората да им харесва как играя“, заяви бившият нападател на “Левски” на пресконференция преди мача с Черно море, който е в събота от 17:00 часа във Варна.

“Нямаме много кадри от мачовете на Черно море. За мен е мач като мач. Там се играе трудно. С "Левски" миналата година загубих там. Труден мач ще е.

Трудно е да се вкарва всеки мач. Това няма да се получава винаги. Може и три-четири мача да не вкараш. Хубаво е да вкарваш и отборът ти да побеждава с твоите голове, но има и други футболисти, които могат да реализират. Важното е да излезем с победа от мача”, завърши Цветков.