Собственикът на Локомотив (София) Иван Василев е учуден от разпространяваните информации в последните дни, че имало кандидат за "железничарите", на който щял да предостави акциите и да се оттегли от клуба. 

"Какви италианци, какви нови собственици? Смешна работа! Стига фантасмагории", започна Василев пред БЛИЦ. 

"От медиите разбирам, че имало кандидат за Локомотив (София). С мен никой не се е свързал. Ако има нещо сериозно, ще седнем на масата и ще разговаряме. Казвам ви истината - към момента никой не е поискал акциите на Локомотив. А този Араголаса, който щял да води италианците, дори не го зная какъв е. Разберете, че няма кандидат за Локомотив (София). Надявам се да дойде нещо сериозно, но за момента никой не ме е търсил", обясни още бизнесменът.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

"На едно от последните места сме в класирането и съм много разочарован. Организационно всичко е наред при нас. Нямаме финансови проблеми, играчите и треньорите си получават парите без забавяне. Лошото е, че постоянно имаме много контузии. Във всеки мач някой липсва и все не можем да бъдем в оптимален състав. Ето и сега срещу Ботев (Пловдив) е същото. Централният защитник Гонсало Кардосо и Вальо Николов са контузени. Напред Кевин Маи също с проблеми - това го боляло, онова го боляло. Диого Тешейра пък е наказан. Двамата ни вратари правиха операции - Сашо Любенов и Бабукар Гай. Проблемите при нас нямат край. Аз също съм контузен... Такова чудо не се е случвало досега. Някой май ни е проклел", коментира още Иван Василев.

"Дано всички сме здрави, момчетата да нямат контузии, защото ни чакат тежки мачове. Докарахме го дотам да се борим за оцеляване, това място не приляга на Локомотив (София). Ако бяхме победили ЦСКА 1948 и сега Ботев (Пловдив), щяхме да сме спокойни, а не да треперим", добави босът на "железничарите".

"С финансите нямаме проблеми, Локомотив (София) няма задължения", подчерта Иван Василев, който вече над година не посещава мачовете на любимия си отбор, но не спира да издържа "железничарите".

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024