ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Собственикът на Локомотив (София) Иван Василев коментира пред БЛИЦ ситуацията с вратаря Александър Любенов, който вчера получи сериозна черепно-лицева травма при загубата с 0:6 като гост на Лудогорец. Бизнесменът взе отношение и по информациите за очаквана раздяла с треньора Данило Дончич и смяната му с Красимир Балъков. Босът на „железничарите“ не подмина и темата с проведения в петък конгрес на БФС.

„Александър Любенов е със счупена скула, комоцио и аркада. Чакаме доктори от Варна да направят преглед и да поставят точна диагноза, за да го придвижим към София и да бъде опериран. Преди да се направи операция не може да се прогнозира колко време ще отнеме възстановяването на нашия вратар. Надяваме се, че Любенов може да се завърне в игра до края на сезона. Все пак надеждата умира последна“, обяви Иван Василев.

„Засега няма да сменям треньора Дончич, но всичко е възможно. Никой не може да каже какво ще се случи. Все пак остават два месеца до края на сезона. Дали ще се намери някой, който да се навие да поеме отбора за два месеца. Към момента няма изгледи за смяна, но много неща може да се случат във всеки един момент - дори довечера, утре или след няколко дни. В живота нищо не е сигурно“, допълни босът на Локомотив (Пловдив).

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

„Конгресът беше проведен отлично и протече без нарушения. Не мисля, че някой може да има забележки. За мен е изненада, че Георги Иванов спечели на първи тур. Мислех, че Георги Иванов и Михаил Касабов или Димитър Бербатов ще участват на балотаж. Много трудности и много работа го чакат Гонзо. Нищо не може да се промени с магическа пръчка на момента. Борислав Михайлов много направи през годините. Това, че не върви националният отбор е едно на ръка, но защо не се оцени свършената работа от Боби. Най-лесно е да очерняме“, коментира 56-годишният бизнесмен.

„Според мен уставът трябва да смени. Не може отбори от „А“ и „Б“ окръжна група да решават съдбата на целия футболен съюз. Тази точка мисля, че много трудно ще се промени. Нямам нищо против тези клубове, не ме разбирайте погрешно, но това за мен трябва да се смени. Преди години, доколкото си спомням, системата беше друга. При гласуването отборите от елита имаха по пет точки, тези от втора дивизия по три, а клубовете от аматьорския футбол – по една. Мисля, че така беше, но не съм напълно сигурен. След това го промениха“, заяви собственикът на „железничарите“.

„Държавата трябва да се намеси и да помогне. Проблемът във футбола, и в спорта като цяло, е липсата на средства. Всичко, което се случи в ущърб на футбола и продукта български футбол, се отразява. Няма спонсори. Букмейкърите отказват масово спонсорство. Не само във футбола, но и в останалите отборни и индивидуални спортове. Това са отрицателни неща. Кому бяха нужни тези политики, въведени за букмейкърите. С тези 200 милиона няма да се реши нищо с голяма важност за държавата“, завърши Иван Василев.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!