ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Халфът на ЦСКА 1948 Ивайло Чочев бе избран за футболист №1 на 19-ия кръг в efbet Лига, в който вкара гол за победата с 2:0 над Хебър.

 „Нямам за цел да стане голмайстор на първенството. Искам да помагам на съотборниците си да побеждаваме и да играем добре. Все пак 20 попадения е добра бройка и ще съм щастлив, ако завърша с толкова голове“, заяви Иво.  

Чочев коментира последния мач на тима – гостуването във Враца от 20-ия кръг.

Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!

„Мисля, че ако бях вкарал дузпата, щяхме да спечелим срещу местния Ботев, но ние загубихме с 0:1. Чувствам вина пред моите съотборници, пред моите съотборници и цялото ръководство и щаб. Ще трябва да променя нещо, защото следващата дузпа трябва да я вкарам“, извини се халфът.

Той говори и за състоянието на терените в България: „Терените не са добри, наистина. С Хебър теренът беше заледен, във Враца беше тежък и кален, но това са ни условията. Сега обаче времето се подобрява и терените стават по-добри и мисля, че няма да има такива проблеми в следващите кръгове“.

Чочев говори и за предстоящия мач с Арда: „Труден мач, те имат две победи, докато ние загубихме последния ни двубой. Трябва да спечелим, защото искаме да играем в евротурнирите“.

„Да, мисля, че мога да изляза пак в чужбина. Знам от ръководството, че е имало оферта и сега през зимата“.

Футболистът говори и за взаимоотношенията си с новия треньор Тодор Янчев: „В началото, когато започвах в ЦСКА, играех рамо до рамо с него. Той ми помагаше, даваше ми съвети и му благодаря. Янчев направи страхотна кариера и всички можем да се учим от него. Сега се надявам да направи добра кариера като треньор и ние трябва да му помогнем“, допълни Чочев. 
Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023