Единственият опонент на Борислав Михайлов за поста президент на БФС - Ивайло Дражев, е убеден, че ЦСКА, както и пловдивските Ботев и Локомотив са зад него.

"Те ще ме подкрепят на конгреса на 30 януари", заяви Дражев, който днес даде поредната си пресконференция в пресклуб "България".

"Ако спечеля конгреса, не искам да бъда президент на БФС, а да съм председател. Няма да получавам заплата, каквато сега взима Михайлов. Ако не знаете, ще ви кажа, че неговата е 7000 лева", каза още Дражев, продължавайки в типичния си стил - "Феновете на ЦСКА ще продължават със свещичка да търсят хора като Сашо Томов и Васил Божков в следващите 2-3 години. В момента, в който 4-5 от основните отбори се направиха на велики, когато разбраха за кандидатурата на Божков, тогава той реши, че не е наложително да се кандидатира, за да им доказва, че може да спечели."

В подкрепа на Дражев на пресконференцията присъстваше и мениджърът Георги Градев. Двамата нападнаха остро Христо Стоичков относно случилото се с клуба от Асеновград. Те твърдят, че Камата е заплашвал хора от Асеновград да оттеглят кандидатурата на Дражев.

Ексцентрикът добави, че на конгреса ще разчита най-вече на подкрепата на аматьорските тимове. /БЛИЦ