Ръководството на ЦСКА ще има среща със Стамен Белчев днес, научи БЛИЦ. На нея ще бъдат обсъдени в детайли два важни въпроса - селекцията на отбора и лятната подготовка. 

Новината беше потвърдена от няколко източника в Борисовата градина и води до следния въпрос: Означава ли това, че Стамен ще остане на поста, който зае след уволнението на Нестор Ел Маестро.

Според наша информация нещата май вървят натам, макар че в последните часове пак се заговори за Александър Томаш. На Белчев ще му бъде предложено да удължи престоя си в ЦСКА. 

Припомняме, че няколко имена бяха спрягани за горещия "армейски" стол - Любослав Пенев, Александър Томаш, Александър Тунчев и испански специалист. 
  
Като става въпрос за испанец, БЛИЦ подочу, че има вариант чужденец да застане начело на ЦСКА на малко по-късен етап - през лятото. Поради тази причина Белчев ще подпише нов договор и ще продължи да е треньор на тима. Дойде ли след това иностранецът, Стамен ще остане в екипа му като помощник.

Оставането на Белчев за треньор на ЦСКА на пръв поглед изглежда доста сензационно решение. Реално погледнато обаче има логика на Белчев да му бъде даден шанс. Още повече, че той не участва в направата на настоящата селекция, а днес ще бъде запознат детайлно с нея.

БЛИЦ разбра още, че вече има трима договорени нови футболисти. Общата им бройка ще е минимум 7-8. Сред тях ще има централен нападател, двама централни защитници и опорен халф. На 90% ЦСКА взима Аласана Мане, който е част от датския Одензе, играл е в Етър и е юноша на Барселона. За интереса към него БЛИЦ писа първи. БЛИЦ СПОРТ