Бившият треньор на Лудогорец Ивайло Петев обяви, че все още се чувства предаден от близки хора заради уволнението си от шампионите. В интервю за „Тема Спорт“ той изрази мнение, че някои оценки за него в медиите са били плод на специални инструкции.
 
„Още от първия ден, като си тръгнах, досега мисля, че бях предаден. Така се чувствам. Като Цезар ме предадоха най-близките хора. Не ми е лесно да го споделям с всички, но ме човърка и си го казвам в прав текст, че бях предаден. Не ме интересува колко и какви врати може да ми се затворят, но пък не мога да нося този камък непрекъснато“, заяви Петев.
 
„Настъпват и такива моменти в живота, в които виждаш кой какъв е бил с теб, докато си бил под прожекторите. Струва ми се естествено и аз да преценя някои неща. Връщам си лентата и правя втори прочит на отделни случки, на определени разговори. Някои обстоятелства са станали против логиката, но пък явно така е трябвало да стане. Някои фрази на хора от клуба сега ги разчитам по друг начин. Даже някои оценки за мен в медиите не са били случайни, а плод на специални инструкции. В същото време инструкторите ми казваха добро утро, когато слънцето изгрее, все едно всичко е наред“, разкри бившият треньор на Лудогорец.
 
„Аз няма какво толкова да се сърдя конкретно на Кирил Домусчиев. Около него има хора, които той така или иначе е допуснал и се вслушва в съветите им“, допълни Ивайло Петев.