Капитанът на националния отбор на България по футбол Ивелин Попов даде интервю в програмата преди мачa на Ростов срещу Краснодар. Попето говори за личния си живот, за Русия, но и за националния отбор на България. Нападателят обяви, че Петър Хубчев е напуснал поста си, макар новината да не е официално обявена от БФС.

„Преди няколко дни треньорът ни си тръгна, сега не знаем кой ще оглави тима. Имаме нелоши шансове да се класираме за Европейското първенство. Най-важното е, че ръководителите позволяват на футболистите да вършат своята работа, през последните 3 години направихме много, записахме нелоши резултати в Лигата на нациите.

Футболните ръководители в България трябва реално да гледат на играчите и да поставят целите, изхождайки от състава. В настоящия момент най-важното е да има спокойствие. Имаме малко играчи в добри тимове зад граница. Един играе в Италия, един в Турция и няколко в Русия. Тези футболисти трябва да бъдат ценени", каза Попов.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

„Много хора казват, че трябва да играят по-младите играчи. Но футболът се играе не от паспорта, а от футболистите. Ако можеш да играеш, показваш ниво за клуб – това е показател. Имаме много примери, когато играчи на 32 години изглеждат в по-добра форма от младежите. Ако някой мисли, че поставяйки млад футболист в отбора, после ще можеш да го продадеш, това е голяма грешка.

„Тодор Неделев може да бъде отличен. Той е умен играч. Вижда играта добре, умее да изпълнява фаулове. Мога да отлича още Николай Бодуров – опитен защитник от ЦСКА. Харесва ми как ръководи действията на отбора на терена. Мисля, че тези играчи биха демонстрирали добър футбол в руския шампионат", допълни Попов.

НАШАТА КВАЛИФИКАЦИОННА ГРУПА ЗА ЕВРО 2020