Капитанът на националния отбор на България Ивелин Попов коментира следващият съперник - Армения. Според него “лъвовете” не трябва да подценяват противника, ако искат да вземат трите точки в мача, който е във вторник от 21:00 часа на стадион “Васил Левски”.

„Не трябва да подценяваме Армения, защото е много силен отбор. Трябва да подходим на 100% сериозно към този мач. Напрежение няма, но ние знаем, че трябва да вземем на всяка цена трите точки срещу Армения, защото ако не го направим, се обезсмисля красивата игра срещу Италия“, заяви Попов.

„Здраво сме стъпили на земята и ще подходим много сериозно, отговорно, с хъс и с желание към мача с Армения. Мисля, че ще има доста хора на стадиона, защото празниците свършиха и хората се върнаха в София. Задължени сме да побеждаваме“, каза още капитанът.

„Има още много мачове. Трябва да играем мач за мач и след всяка среща да имаме максимален брой точков актив. Треньорското ръководство ни запозна с играта на Армения. Надявам се да сме ги разузнали и утре да противодействаме добре и да си играем нашата игра“, завърши футболистът на Кубан.