Ивелин Попов е взел категорично решение по въпроса за националния отбор. Бившият капитан на "трикольорите" е уведомил селекционера Георги Дерменджиев, че няма да се върне, пише "Тема Спорт". В последно време Дерменджиев няколко пъти пробва да го разубеди играча на Ростов, но опитите му са ударили на камък.

Попето е уведомил и шефовете на БФС, че връщане назад няма. Последният мач на 32-годишния футболист за националния отбор бе евроквалификацията с Чехия (1:0) на 17 ноември. Той игра за селекцията в продължение на 12 години. Към момента през сезона има 19 изиграни мача за Ростон, в които е отбелязал 3 гола.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Георги Дерменджиев от своя страна вече е готов с повиквателните за баража с Унгария за Евро 2020. По програма сблъсъкът трябваше да е на 26 март на националния стадион, но се очаква във вторник УЕФА да го отложи заради върлуващата пандемия от коронавирус. Ако все пак срещата си остане по график, веднага след заседанието на евроцентралата ще бъдат обявени и избраниците на селекционера.