Капитанът на националния отбор по футбол Ивелин Попов скочи на мениджъра Лъчезар Танев. Нападателят на Кубан заяви, че импресариото няма нищо общо с него от година и половина и не знае защо ги свързват двамата.

"Разговори за продажбата ми в Зенит не са водени. От години и половина нямам нищо общо с Лъчезар Танев, моят агент се казва Алексей Тилман. Благодаря на вашата медия, че ме потърсихте, за да чуете истината лично от мен“, каза Попов пред ТВ7.

В последно време името на играча се свързва с интереса на редица клубове, сред които английските Суонзи и Астън Вила, както и руските Динамо (Москва) и Зенит (Санкт Петерсбург).

"Да, за някои от отборите наистина знам че има интерес. Но нищо повече. Прекалено много се спекулира с моето име, но аз си оставам футболист на Кубан", категоричен бе Попов.

Националът ни все пак призна, че по време на зимния трансферен прозорец не е изключено и да напусне сегашния си отбор: "Трансферният прозорец е отворен до края на януари. Има много време и може да се случи абсолютно всичко."