Капитанът на българския национален отбор по футбол Ивелин Попов определи като „приличен“ тимът, които е изграден в последните 2 години. Нашите загубиха с 0:1 последната си квалификация от Чехия на Националния стадион „Васил Левски“.

„Радвам се, че изградихме приличен отбор. Преди мача казах на момчетата: „Дано да завършим 11“, но не се получи. Имаше напрежение и си пролича в играта. Ако бяхме победили, щяхме да сме втори. Надявам се Любо Пенев да остане, това се дължи на него. Любо Пенев трябва да остане, защото това, което сме в момента, е благодарение на него. Когато той пое отбора, задачата му беше да обиграе състава за квалификациите за Евро 2016“, допълни Попов.

„Доста положения изпуснахме и аз, и Манолев. Надявам се да успеем да се класираме за Европейското. Нормално е, когато някои от момчетата не играят много в клубните си отбори, да не са в най-добрата си форма, но и така помагат. Съжалявам за първото полувреме днес, за първото полувреме срещу Армения. Дълбок поклон пред всички фенове, благодаря им“, завърши играчът на Кубан Краснодар./БЛИЦ