Защитникът на Берое Иво Иванов има травма и ще пропусне предстоящото гостуване на Локомотив (Пловдив). Мачът от 3-ия кръг на "А" група е от 21:00 часа на "Лаута" в понеделник.

Иванов пропусна последните тренировки на заралии и не успя да се възстанови навреме за визитата на "смърфовете". Бившият защитник на "Левски" дори не попадна в групата, която наставникът Петър Хубчев определи за двубоя.

При отсъствието му се очаква Владимир Зафиров да се завърне сред титулярите на Берое и да си партнира в центъра на защитата с Борислав Стойчев.

Както вече стана ясно, за мача с Локо (Пд) Хубчев не може да разчита още и на новите попълнения Евандро Ронкато и Костадин Стоянов.

Бившият защитник на ЦСКА е картотекиран, но е аут заради наказание с лишаване от състезателни права за една среща, получено при "червените". Мачът на "Лаута" за Берое пропускат все още възстановяващите се Алберто Лоузейро и Елио Мартинс.

Групата на Берое:
Вратари: Благой Макенджиев, Иван Караджов
Защитници: Борислав Стойчев, Веселин Пенев, Владимир Зафиров, Георги Динков, Здравко Илиев, Игнат Дишлиев, Пламен Крумов
Полузащитници: Амир Саюд, Атанас Зехиров, Давид Каядо, Дончо Атанасов, Елиаш, Иван Горанов, Игор Джоман, Мартин Райнов, Педро Еуженио
Нападатели: Венцислав Христов, Георги Андонов

ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ