Изпълнителният директор на Локомотив (София) Иво Тонев бе бесен след загубата с 0:1 от Литекс в Ловеч.

"Още не съм се успокоил. Опитвам се да се владея. На ръба бях да направя голяма глупост", заяви Тонев.

"Опитвам се в момента да подбирам думите, които казвам. За мен това, което се случи днес беше последното и най-долно нещо, което можеше да се случи в българския футбол. Това е краят на футбола за мен. От много години не бях виждал такова нещо", беснееше Тонев след мача в Ловеч.

"Оранжевите" се добраха до успеха срещу "железничарите" не без помощта на съдията Ангел Ангелов. В 85-ата минута Дока реализира, но преди това Момчил Цветанов задържа за фланелката Иво Иванов, който гонеше насочената към бразилеца топка.

"Радвам се, че идва Мишел Платини да види за какво става въпрос във футбола. Няма толкова силна дума, която да опише това, което днес направи съдията. Няма да казвам какво ми каза Лотар Матеус, защото не е коректно. Още на трибуната ми каза нещо. Той е човек, дошъл от бяла държава, където едва ли се случват такива неща", добави Тонев.

"Венци Стефанов за пореден път се оказа много прав за някои неща, които каза за този отбор. Жалко, че имат прекрасни футболисти и отличен треньор. Аз ако бях, веднага си взимам шапката и се махам от тук", каза още шефът в Локо (Сф).

"Ангелов не заслужава да излиза на улицата. Ако съм на негово място, ще ме е срам", продължи Тонев. /БЛИЦ