Изпълнителният директор на Локомотив (София) Иво Тонев бе поредният от щаба на "железничарите", който нападна съдията Ивайло Стоянов след равенството 2:2 с ЦСКА.

"Веднага след мача не съм привърженик на коментари. Иска ми се да ходя и да го изям", изцепи се Тонев по адрес на Ивайло Стоянов.

"При първия гол на ЦСКА нямаше никакъв фаул. Накрая се стигна до дузпата. Мисля, че първо имаше нарушение срещу Преслав Йорданов, след това и засада, но не я маркираха. Искам първо да го видя на спокойствие. ЦСКА не заслужаваше в никакъв случай да ни изравни. Равният резултат не е реален. Не искам да коментирам какво ще вземем като решение. Ивайло Стоянов се набива в очите през последната година, че в някои мачове свири съвсем тенденциозно. Той покрай изявите си в едно шоу ми се струва, че извършва и други услуги. Оказа се един нечистоплътен и много долнопробен човек", допълни Тонев.

"Не мисля, че играхме пасивно. След 20-ата минута на второто полувреме се прибрахме много и дадохме инициативата на ЦСКА - отбор, който според мен е много по-слаб от нашия. Не е реален равният резултат. Щеше да е напълно заслужено да победим. Много е несериозно да говорим в момента за цели. За цели може да говорим през април. Страшно много мачове има да се изиграят", каза още Иво Тонев. /БЛИЦ